Inschrijven

Voor het aanmelden van je kind bij één van onze workshops mail zijn/haar naam, geboortedatum, je telefoonnummer en welke cursus naar: theaterspring@gmail.com

Kledingadvies: Dansen en spelen bij voorkeur op blote voeten, ballet- en binnen sportschoenen of slipsokken, sloffen. Op gewone sokken kunnen ze uitglijden. Trek je kindje luchtige kleding aan, zodat ze het niet te warm krijgen tijdens de les.

Kindertheater Spring houdt de schoolvakanties aan. In de Schoolvakantie zijn er dus geen workshops.

Tijdens de peuterlessen mag er één ouder de eerste workshop blijven kijken. Je kindje kan dan wennen aan de leservaring. Daarna streven we ernaar dat je kind zelfstandig meedoet, omdat een publiek aan de kant druk en spannend kan zijn voor kindjes en we vaak merken dat het ze teveel afleidt. Natuurlijk maken we uitzonderingen voor ouders met kinderen die het moeilijk vinden en nog wat jonger zijn.

Tijdens de kleuter en kids lessen blijven de ouders niet kijken. Wel zullen we bij langere reeksen (4 of meer workshops) tijdens de laatste les een kleine theaterpresentatie geven met de kinderen.

Plaatsing van deelnemers aan de cursus is op volgorde van aanmelding. Indien een cursusblok vol is dan is plaatsing op een reservelijst mogelijk.

Tussentijds instromen is mogelijk wanneer er plek is. Je betaalt dan voor het aantal workshops dat je kindje meedoet.

Wij maken graag gebruik van foto’s en video’s van onze workshop voor promotie op de website, flyers en onze Facebookpagina. Indien je liever niet wilt dat je kindje daar op staat, kun je dit aangeven bij de inschrijving en houden we er rekening mee.

Bij inschrijving gaat de ouder/cursist akkoord met de algemene voorwaarden.